Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Dallmayr Prodomo Intensiv 500 g to intensywna, ciemno palona kawa mielona 100 procent Arabica o pełnym aromacie, wyraźnym smaku i nutach czekolady oraz karmelu. Idealna do ekspresu przelewowego, kawiarki i tradycyjnego parzenia.
Dostępność:
Duża dostępność
55
szt.
Cena:42.99
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 514 640 939
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
9.99
Orlen Paczka9.99
Kurier InPost12.99
Paczkomaty InPost13.99
InPost Kurier (Pobranie)15.99
DPD Punkt16.99
Kurier Pocztex17.99
DHL Punkt21.99
Kod kreskowy:
EAN:
4008167003410
Dallmayr Prodomo Intensiv 500 g kawa mielona 100 procent Arabica
Dallmayr Prodomo Intensiv to intensywna, pełna aromatu kawa mielona stworzona z wysokogórskich ziaren 100 procent Arabiki. Dzięki ciemniejszemu wypaleniu w porównaniu z klasyczną wersją Prodomo, mieszanka zyskuje wyrazisty charakter, głębię aromatu oraz bogaty, zbalansowany smak.
Specjalny proces palenia wydobywa intensywne nuty czekolady i karmelu, a delikatna kwasowość dodaje kawie świeżości. To idealny wybór dla osób, które cenią pełny smak, intensywny aromat i wysoką jakość kaw ziarnistych klasy premium.
Najważniejsze cechy Dallmayr Prodomo Intensiv
100 procent Arabica z terenów wysokogórskich
ciemniejszy stopień palenia dla intensywności smaku
nuty czekolady, karmelu i subtelna kwasowość
pełny aromat i zbalansowany profil smakowy
idealna do codziennego parzenia
Profil smakowy
Bogaty, intensywny smak z nutami czekolady i karmelu. Delikatna kwasowość nadaje świeżości i sprawia, że kawa pozostaje harmonijna i zrównoważona.
Polecane metody parzenia
ekspres przelewowy
kawiarka
zaparzacz french press
tradycyjne parzenie
Dallmayr Prodomo Intensiv znakomicie sprawdza się jako kawa czarna, espresso z kawiarki oraz jako baza delikatnych kaw mlecznych.